Nikolas és Ildi

Nikolas és Ildi
Nikolas és Ildi

2010. december 20., hétfő

Hoppá! Az éhezéstől mentették meg az X-Faktor döntősét



Takács Nikolast Szekeres Adrien mentette meg nehéz helyzetéből, hiszen a Szlovákiából másfél éve hazánkba érkező énektanár a magával hozott hangfelvételével hiába kilincselt kiadótól kiadóig. Az énekesnő és férje felkarolta a súlyos megélhetési gondokkal küzdő Nikolast, aki ma már országos népszerűségnek örvend az X-Faktornak köszönhetően.

Ma már csak a napokban boltokba került Adventi koncert DVD-je emlékezteti Szekeres Adrient, hogy valaha együtt dolgozott az RTL Klub tehetségkutatójának felfedezettjével, Takács Nikolasszal. A kiadványban ugyanis duettet énekel a sráccal, akiben másfél évvel ezelőtt mindenkinél hamarabb fedezte fel azt a bizonyos X-Faktort. Amióta azonban a Szlovákiából érkező énektanár feladva a közös munkát, jelentkezett az életét megváltoztató show-ba, sem Adrien, sem pedig producer férje nem szívesen beszél egykori védencükről.

A Napi Ász azonban megtudta: ha az énekesnő nem vette volna szárnyai alá a fiatalembert, vélhetően már feladta volna álmait, hiszen meglehetősen rossz körülmények között tengette életét érkezését követően.

"Amikor Nikolas másfél éve Magyarországra érkezett, a reményen és a hangján kívül csupán egy általa énekelt dal hangfelvétele volt a vagyona. Amolyan szerencsét próbáló legkisebb legényként járta a várost, és kereste a lehetőséget. Kopogtatott szinte minden kiadónál, de sehol sem vették komolyan. Nehéz időszak volt ez számára, és már-már az alapvető létfenntartása is kérdésessé vált, amikor Adrien és férje személyében rátalált a szerencse" - árulta el a napilapnak Joós István, a Warner-Magneoton kiadó igazgatója, akihez a házaspáron keresztül jutott el Nikolas.

"Adrienék gyakorlatilag befogadták, és lehetőséget adtak számára, hogy megmutassa tehetségét a koncertjeiken is. Ennek ékes bizonyítéka az a DVD, amit még tavaly ilyenkor rögzítettek az adventi koncertkörúton" - fűzte hozzá a kiadóvezető.
 

(stop.hu)

3 megjegyzés:

  1. Bocsánat, de én ezt a cikket inkább levenném innen, mert a fele sem igaz, legalábbis nem ilyen formában. Amit Nikolas elért, azt csak és kizárólag saját magának köszönheti! Ne turkáljanak már a múltjában, mert ezek az emberek csak hátráltatták, és a mai napig is ezt teszik vele! Nem kapta meg mindazt, ami egy menedzsment kötelezettsége lett volna, most meg kérkednek vele. Kihasználták ők is, ez az igazság!

    VálaszTörlés