Nikolas és Ildi

Nikolas és Ildi
Nikolas és Ildi

2010. december 20., hétfő

Takács Nikolasról Keresztes Ildikó

" A három fiú közül ő áll leginkább készen arra, hogy sztár legyen. Az én feladatom mindössze az, hogy egy kicsit felszabadítsam. Az igazság ugyanis az, hogy hiába magabiztos a megjelenése, nem meri megmutatni önmagát."

PRO: Rendkívül egyéni hangjával és színpadi profizmusával akár a végső döntőig is eljuthat.
KONTRA: Hangszíne kissé behatárolt, így félő, hogy csak egyfajta műfajban tud érvényesülni.
Forrás: Story

3 megjegyzés:

  1. Kedves Nikolas!
    Tudhatnad hogy nekunk szlovakoknak nem lehet ervenesulni Magyarorszagon ot sok a raszista es nem nyerheted meg nem csak te de a megasztarban segy egy cigany meg ha nagyon jo kivallo hangja volt en szeretem a Csabit is drukoltam neki is de a hangot kellet nezni akkor neked kellet nyerni.
    Ennyibol nyerhetet volna a Norbika is.
    hat ez van szomoru ez a vilag de sok szerencset kivanok

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kitti!

    Ez a rasszista duma egy nagy badarság, pont semmi köze a nyeréshez/érvényesüléshez, hogy ő most Szlovákiában született vagy sem.
    Rengetegen imádják Nicolast Magyarországon (köztük én is), hiszen tehetséges, mint a Nap (Malek Miki szavaival élve :) ). Mindenki láthatta/hallhatta, hogy eszméletlen, mit művel a hangjával, és nem hiszem, hogy azért juttatták tovább hétről hétre a fináléig, mert azt nézték, hogy honnan is származik... Ilyenkor ez nem igazán érdekel senkit... De kérdem én, miért Magyarországra jött tanulni, énekelni, tehetségkutató versenyben részt venni? Mert olyan jól érvényesült Szlovákiában?...

    Nicolas egy csoda! Lehet azon vitatkozni, hogy neki kellett volna megnyernie, a tinilányok így szavaztak, ezt el kell fogadni. De egy cseppet sem kell őt félteni, hiszen milliónyi lehetőség áll előtte, és ez csak rajta áll, hogy hogyan képes kamatoztatni tudását melyet az X-faktortól kapott. De ahogy megismertük, szerintem nem kell erre sokat várni, hogy learassa babérjait, akár világszintű körökben is... ;)

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Ildikónak tökéletesen igaza van, Nikolas maximálisan alkalmas arra, hogy "sztár" legyen. HANG,EGYÉNISÉG, TEHETSÉG mind-mind a birtokában vannak, rajongók ezrei szeretik és alig várják, hogy halljanak róla valamit.
    Milliónyi lehetőség vár még rá! Én csak abban bízom, hogy nagyon sikeres lesz, megdolgozik érte.
    Maradj mindig ilyen,amilyen most vagy Drága Nikolas!
    Üdv:Timi

    VálaszTörlés