Nikolas és Ildi

Nikolas és Ildi
Nikolas és Ildi

2010. december 20., hétfő

Takács Nicolas: marad a kalap!

Visszavonulót fújt Takács Nikolas! Az X-Faktor szlovákiai felfedezettje hiába mondta azt, hogy ha megnyeri a versenyt, leveszi a kalapját, visszavonta korábbi ígéretét. 


Takács Nikolast még nem láthatta a közönség fejfedő nélkül, sajátos stílusa kötelező kiegészítőivé váltak az egyedi kalapok, sapkák. A nézők minden adás alkalmával kíváncsian várják, hátha egyszer sapka nélkül láthatják kedvencüket, ám Nikolas eddig még nem szabadult meg a fejfedőtől.


Takács Nicolas: marad a kalap!
Takács Nikolas szerint életformájához tartozik, hogy mindig van valami a fején. Noha azt ígérte, ha megnyeri a versenyt, leveszi a kalapot, meggondolta magát
Fotó: Birton Szabolcs


Noha korábban megígérte, hogyha megnyeri az X-Faktort, ledobja a kalapot, de visszavonta a szavait.

– Meggondolatlan kijelentés volt részemről, hogyha megnyerem, akkor lehetséges, hogy megmutatom magam kalap nélkül. Azért nem akarom levenni, mert hozzám tartozik, és ez olyan, mintha más levetkőzne a színpadon. Nem is próbáltam még kilépni az utcára kalap vagy sapka nélkül, egyszerűen így vagyok önmagam. Nem szégyellek semmit, igen, kopaszodom, de nem ez az oka annak, hogy kalapot hordok. Egyszerűen ez egy stílus, egy életforma – árulta el a szlovákiai származású tehetség, aki már kisgyerekkora óta hord sapkákat. A jóképű énekes diákként a padban is fejfedőben ülte végig az órákat, még az iskolában sem volt hajlandó megszabadulni kiegészítőitől.

– Zeneiskolába jártam, ami nem volt olyan szigorú, a tanárok pedig tudták, hogy így érzem jól magam. Tisztáztam velük az elején, hogy ez nem tiszteletlenség, és nem akarom őket megsérteni – emlékezett vissza Nikolas, akinek a kalap csupán két éve található meg a repertoárjában, hiszen korábban sosem bukkant rá a megfelelő méretűre.

– Nagyon kicsi a fejem, és ezáltal mindig nagyok voltak a kalapok. A műsortól olyan sok mindent kaptam, hogy most már saját kalapkészítőm is van. Négy éve sokkal több kendőt hordtam, mint sapkát. Változik az ízlésem, jövőre nem tudom, mit fogok feltenni a fejemre, de most mindenesetre kalapidőszakom van – mondta az X-Faktor egyik esélyese, akin egész nap fejrevaló díszeleg. Elmondása szerint vannak nyári és téli sapkái is, és az évszakhoz megfelelően viseli azokat.

– Számomra egyáltalán nem kényelmetlen, az lenne furcsa, ha levenném. Hozzám nőtt – mondta Nikolas. Sokak szerint a fejfedős sztár státusz Magyarországon, már foglalt, hiszen Vujity Tvrtkót sem lehetett még soha sapka nélkül látni.

– Ő csak egyfajtát hord, és csak az hasonlít hozzá, aki rosszindulatú. Külföldön Justin Timberlake-et és Jackót sem hasonlítják senkihez, ez csak itt szokás – védte meg magát az énekes. 



(borsonline.hu)

1 megjegyzés: