Nikolas és Ildi

Nikolas és Ildi
Nikolas és Ildi

2010. december 21., kedd

Jó volt látni...

Jó volt látni hogy Magyarországon is van egy ilyen világsztár féleség (ha már nem az).

Jó volt látni, hogy milyen őszinteséggel énekelte a dalokat.
Nikolas megsiratta, hogy bennmaradt a versenyben
Jó volt látni, hogy milyen szerény ember.

jó volt látni, hogy mennyire tud énekelni.

Jó volt látni, hogy benne volt a 2-es döntőben.

18 megjegyzés:

  1. Szerintem egyszerűen csak jó volt látni Nikolast<3

    VálaszTörlés
  2. Egyszerűen egy olyan pozitív személyiség, hogy csak a puszta látványa mosolyra indít, vagy könnyet csal az arcomra... :) Nagyon sajnálom, hogy nem ő nyert, maximálisan megérdemelte volna. Az én szememben Ő a győztes! ♥

    VálaszTörlés
  3. Az én szememben is Ő a nyertes..:))♥♥
    Nikolas wolt az elejétől kezdwe a legjobb..:)))
    A hangja tökéletes és még jól is néz ki..:)))
    Nalam Ő a nerő.. Bárki, bármit monnd az én wéleményem akkor sem wáltozik ..:)))♥♥♥

    VálaszTörlés
  4. NAGYON SAJNàLOM,HOGY NEM O LETT AZ ELSO..MEWGèRDEMELTE VOLNA..VAN EGYèNISèGE,MOSOLYA,èRZELMEKKEL SZIVVEL èNEKEL..MINDEN X FAKTORBAN A VèGèN MINDIG HIBàZNAK..NEM A LEGJOBBAT VàLASZTJàK..NAGYON SAJNàLOM.VIOLA

    VálaszTörlés
  5. örülök hogy ekkora sikere lett a cikknek :)

    VálaszTörlés
  6. A legeslegjobb énekes!fantasztikus és egyedi hangja van!Ja és még valami öcsike szurkolótáborával könnyű volt legyőzni!

    VálaszTörlés
  7. A Nikolaszban meg wan minden ami 1 sztarba meg kell, hogy legyen.... Jóll néz ki, a mozgása tökéletes, az a mosoly..♥♥♥ a hangja is nagyon nagyon jóó.. a legjobb.. Benne minden meg wan..
    A nők álma..:)♥♥♥♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  8. szerintem a Nikolas egy csoda,nagyon jó a hangja. Nagyon sajnálom hogy nem o nyerte meg az X-faktort, de remélem hogy sokat fogunk meg o rola hallani. egyszeruen imádom a hangját és ahogy eloagya iket az valami fantasztikus!!!

    VálaszTörlés
  9. Hát igen... jó volt látni hogy még van ilyen ember is aki ennyire őszinte, szerény és mérhetetlen inteligencia szintel rendelkezik mint Nikolas. Én tiszta szivemből kivánom neked NIKOLAS hogy álmaid valora váljanak és ha 10 év múlva vissza tekintesz azt mond hogy MEGÉRTE!!! BOLDOG KARÁCSONYT NEKED ÉS CSALÁDODNAK ÉS PERSZE MINDENKINEK!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  10. jo lenne ha Nikolast kuldenek az Eurovizios Dalversenyre jovore Dusseldorfba. A Halleluja szamaval szerintem meg is nyerne azt:).

    VálaszTörlés
  11. 34 éves feleség2010. december 21. 9:43

    Egyszerűen ilyen gyönyörű férfit még életemben nem láttam!!!

    VálaszTörlés
  12. Nikolas egy fantasztikus személyiség!Nagyon egyedi hangal rendelkezik!!<3

    VálaszTörlés
  13. Drága Nikolas tiszta szívből kívánjuk neked, a sikert és a velejáró népszerűséget.Hidd el, hogy nem csak az első nyer, aki megmutatja magát a tehetségét a tiszta őszinteségét azzal az alázattal amivel Te ezen a versenyen elindultál és helyt álltál.Azzal a HANGGAl ami neked van csak győztes lehetsz!!!! Kedves Nikolas nekem Te egy fekete hang vagy ami fehérbőrű énekesnélnagyon ritka dolog. Őszinte tisztelettel és szeretettel F. Jucus

    VálaszTörlés
  14. Ő volt az egyetlen aki ahogyan elkezdte a versenyt ugyanazzal a szerénységgel és rokonszenvvel fejezte is be! Minden szempontból tökéletes és nagyon szerethető!Számomra is ő a nyertes. Jó látni azt, hogy ezt nem kudarcnak fogja fel, mert egyáltalán nem az! Általa mi is nagyon sokat nyertünk..még csak most kezdődik minden :) <3

    VálaszTörlés
  15. Nikolas az egyik legtehetségesebb ember akit életemben láttam. Magyarországon még soha nem hallottam ilyen hangot, ennyire különlegeset, és az egész világon is csak néhányat. Kívánom,hogy Nikolasnak sikerüljön, mert ő megérdemli. Nagyon szerény, amit nem könnyű megőrizni, de ő szerintem megbírkózik vele. A mosolya elragadó, ha mosolyog nekem is jobb kedvem lesz, mert érzem, hogy a mosolya szívből jön. Neki kellett volna megnyernie, de még ha nem is így történt, mi csak nyertünk vele, hogy megismerhettük, úgy gondolom.
    UI: az őszinteségről: nem akarok senkit sem szidni, hiszen ez nem arról szól, de nem értem azokat a naiv embereket akik bedőltek Csaba mosolyának, és beszédeinek, hiszen szerintem egyáltalán nem volt őszinte. Lehet, hogy sokan őszinte, és nagyon kedves gesztusnak vették, hogy az utolsó hétvégén vendégként a testvérét hívta el, és ha ezt más tette volna, akár Tomi, akár Nikolas el is hittem volna, hogy szeretetből teszi. De Csabánál úgy látom, hogy ez csupán arra szolgált, hogy a testvére rajongóit maga mellé állítsa, ami szerintem sikerült is neki. Csak ennyi. A Csaba rajongók meg ne haragudjanak de nekem ez a véleményem. De azért tiszta szívemből kívánok minden jót Csabának is. És mindenkinek.

    Nikolas a mi sztárunk.♥

    VálaszTörlés
  16. Hihetetlen egyéniség ez a fiú!Jó látni,hogy még manapság is vannak ilyen férfiak! Gyönyörűen énekel, tisztában van a tehetségével, de nincs elszálva magától! Sok sikert kívánok a továbbiakban is.
    Maradok örök rajongód B.

    VálaszTörlés
  17. Jó volt látni, hogy minden produkcióval egyre jobb lesz. Számomra mindvégig Nikolas volt a győztes és mindig is az lesz! Az x-faktorban mindenki tehetséges volt, de senki más nem tudott könnyeket csalni a szemembe!(:
    Eddig a magyar énekesek közül nem volt senki akit kedveltem volna. Hát végre van 1 :D <3

    VálaszTörlés
  18. Nikolas csodálatos. Olyan a hangja mint ha egy angyal énekelne. Imádom. Számomra ő gyert <3 Tökéletes és mindig is az marad!

    VálaszTörlés