Nikolas és Ildi

Nikolas és Ildi
Nikolas és Ildi

2010. december 23., csütörtök

Wolf Kati távozott: mit élt át a rivális, Takács Nikolas mentora?



Keresztes Ildikó "neveltjének", Nikolasnak már másodszor kellett párbajoznia az X-Faktorban, ezúttal Wolf Katival. Végül a nézői szavazatok alapján jutott tovább az énekes. A rendkívül érzékeny zsűritag együtt izgul és közös terveket is dédelget "fiaival".

"Nem szeretném elengedni a kezüket. Nemcsak a mentoruk vagyok, de a barátjuk is. Most burokban élünk, csupa toll, csillogás, de ha véget ér a műsor, jön a valós élet, és az kegyetlen tud lenni. Erre is fel kell készítenem őket. Ők olyan világban kezdik ezt a pályát, ahol prioritást élvez az egyszer használatos, az eldobható. Szeretném, ha úgy emlékeznének rám, hogy meghatározó ember voltam az életükben" - mondja Keresztes Ildikó, aki szerint a kudarcokból sokkal inkább lehet építkezni, mint a sikerekből. 

Kiderült, miért küszködik Takács Nikolas



Hegedűtanára szerint Takács Nikolas nagyon tehetséges volt, ám a pozsonyi konzervatóriumban, ahol továbbtanult, már nem a hangszert választotta főtárgyul, ott már az ének volt fontosabb neki. A különleges hangú galántai énekes később Magyarországon folytatta zenei tanulmányait.


Sokan nem értik, hogy Nikolas kivételes tehetségét miért kell bizonygatnia a nézőknek, hiszen a rajongói szerint ő a mezőny egyik legjobban képzett énekese. Az X-Faktorban néhányszor már meglegyintette a kiesés szele.

"Szlovákiából nem lehet rá szavazni. Bezzeg a másik tehetségkutatóban külföldről is lehet SMS-t küldeni az énekesek produkcióira" - panaszkodott Nikolas édesapja, Stefan.

"A fiam az egyetlen, aki nem Magyarországról jelentkezett a versenybe, ezért nem fair vele szemben, hogy emiatt az otthoni barátai, a családtagjai nem szavazhatnak rá. De bízunk abban, hogy Magyarországon is megszerették már annyira, hogy az emberek segítik őt a voksaikkal."
 

2010. december 22., szerda

Takács Nikolas kitart négy állandó tanítványa mellett. Velük továbbra is szeretne foglalkozni.


Nikolas kitart tanítványai mellett
Takács Nikolas kitart négy tanítványa mellett, akik már az X-Faktor előtt is őt választották énektanárnak. Az énekes állítólag nem bánja, hogy nem nyerte meg a műsort. Szeretne továbbra is segíteni azoknak a fiatal tehetségeknek, akik már a sikerei előtt bizalmat szavaztak neki és kitartottak mellette.
Nikolas a következőt nyilatkozta: „Négy állandó tanítványom volt, akiket énekelni tanítottam. Két fiú és két lány. Akárhogy is alakul, velük továbbra is szeretnék foglalkozni. Ők is mindig kitartottak mellettem.”
A sikernek köszönhetően egyre többen érdeklődnek, hogy hol lehet énekórára jelentkezni a tehetséges énekesnél. Többségben lányok tanulnának szívesen a finalistától. Nikolas a következőt válaszolta: Ha valaki csak azért szeretne éneklést tanulni, hogy megismerjen, vagy közelebb kerüljön hozzám, az nem hiszem, hogy beleférne. Ugyanakkor egyelőre annak is örülnék, ha lenne egyetlen napom, amikor semmi dolgom nem volna. De valószínűleg ilyen is csak jövőre lesz. A saját lemezemmel is szeretnék foglalkozni, jó pár dal van már, amelyet most végre fel is vehetünk. Angol és magyar nyelven is szeretnék énekelni. Szerintem az is csak jövőre derül ki, mennyi időm marad majd a tanítványokra. Mert ha marad, akkor nagyon szívesen foglalkozom velük.
Bizonyára négy tanítványa is nagyon boldog lenne, ha az énekesnek jutna ideje rá, hogy velük is tovább foglalkozzon. Azonban nem akadályoznák Nikolast saját énekesi karrierje építésében, ezért biztosan megértenék, ha egyéb elfoglaltságai mellett mégse maradna ideje énekórákat adni.

2010. december 21., kedd

Hangokba zárva...

Ez egy exkluzív interjú Nikolasszal a Fél kettőben
Takács Nikolas: világsztár leszek!
-Milyen volt ott bent állni?
-Igazándiból most nagyon megkönnyebbültem hogy mennyien szurkoltak nekem.Ezek nagyon komoly percek,és nagyon jó volt érezni hogy a Csabi megosztotta velem ezt a pillanatot amikor esik ránk a konfetti.
-Ezt megbeszéltétek?
-Nem ez teljesen ösztönös volt,kicsit meg is lepődtem.Nagyon jól esett.
-Éreztél egy kis csalódottságot?
-Ez nagyon érdekes dolog,azt kellene mondanom hogy nagyon kicsire voltam a győzelemtől,és most mennyire csalódott vagyok.De szó sincs erről,mert eleve két párbaj után a döntőben ott lenni, nekem ez volt a vágyam valahol jobban szerettem volna második lenni mint első.
-Volt benned egy olyan gondolat hogy inkább egy erős második akarok lenni mint első?
-Igen, nem tudom megmondani hogy miért egyszerűen csak úgy gondoltam,hogy jobb nekem a második,és ez így történt,és azok akik szeretnek akik körülöttem voltak azok jobban sajnálták.
-A Csabi azt mondta tegnap,hogy egész végig az volt a fejében, hogy játék, játék, játék,de az utolsó percben azt mondta az ösztön hogy győzni akarok, a te fejedben azt mondta, hogy jó lesz nekem a második is?
-Igen,nekem egész nap ilyen gondolatokkal volt tele a fejem nyugodt voltam és mondtam magamnak, hogy én már nyertem nekem nem kell az első hely.
-Kit hívtál fel először kivel beszéltél először a döntő után?
-Nem tudtam akkor még beszélni senkivel,mert pörgés volt tehát inkább SMS-ket   kaptam,amire próbáltam válaszolni,de inkább azokkal beszéltem akik ott voltak a közvetlen környezetemben.
-Apukáddal?
-Nem csak tegnap reggel tudtam vele beszélni anyukámmal is.Jó volt hallani hogy büszkék rám , nem lehetett azt hallani hogy csalódottak.

Jó volt látni...

Jó volt látni hogy Magyarországon is van egy ilyen világsztár féleség (ha már nem az).

Jó volt látni, hogy milyen őszinteséggel énekelte a dalokat.
Nikolas megsiratta, hogy bennmaradt a versenyben
Jó volt látni, hogy milyen szerény ember.

jó volt látni, hogy mennyire tud énekelni.

Jó volt látni, hogy benne volt a 2-es döntőben.

Amit adott nekünk idáig :) 2 rész :)




                                                
                                        


                                      



                                              


                                  

Amit adott nekünk idáig :) 1 rész :)

































 még csak idáig jutottam :)

2010. december 20., hétfő

Takács Nikolasról Keresztes Ildikó

" A három fiú közül ő áll leginkább készen arra, hogy sztár legyen. Az én feladatom mindössze az, hogy egy kicsit felszabadítsam. Az igazság ugyanis az, hogy hiába magabiztos a megjelenése, nem meri megmutatni önmagát."

PRO: Rendkívül egyéni hangjával és színpadi profizmusával akár a végső döntőig is eljuthat.
KONTRA: Hangszíne kissé behatárolt, így félő, hogy csak egyfajta műfajban tud érvényesülni.
Forrás: Story

Nikolas megsiratta, hogy bennmaradt a versenyben

Némi meglepetésre nem Wolf Kati tört össze kiesése után, hanem párbajtársa, Takács Nikolas, aki nehezen emészti, hogy a közönség a leggyengébb kettő közé szavazta.


– Szomorú vagyok, úgy éreztem, jó voltam, beleadtam minden energiámat, érzésemet. Nagyot csalódtam, de akkor is ilyen érzelmes dalokkal folytatom – árulta el a Borsnak könnyes szemmel Nikolas, akinek ez már a második párbaja volt. – Most kell egy nap, amikor egyedül lehetek, és lejátszom magamban a történteket – tette hozzá a felvidéki fiú, aki sajnálja, hogy Wolf Katinak párbajoznia kellett. – Neki még versenyben kellett volna maradnia – mondta Nikolas.


Nikolas megsiratta, hogy bennmaradt a versenyben
Nikolas szomorú, de úgy érzi, jó volt a produkciója
Fotó: Végh István


Kati úgy érzi, elérte azt, amit a show előtt szeretett volna.

– Korábban azt mondtam, az X-Faktor az utolsó esélyem. Úgy érzem, tudtam élni vele. Remélem, hogy a menedzsmentem segítségével elkezdhetünk egy koncertsorozatot a közeljövőben – mesélt terveiről az énekesnő, aki szerint Nikolas a verseny legjobbja.

Hegedűművésznek szánták szülei

Hegedült, zongorázott és persze folyton énekelt – mesélik róla egykori tanárai, akik elindították a pályáján. Ők végre elárulják, hogy milyen volt a kis Nikolas, amikor még csak bontogatta a szárnyait!

Nehéz pillanatokat élnek át a Szlovákiából érkezett fiú rajongói, barátai, rokonai és ismerősei, amikor kedvencük párbajozni kényszerül. Sokan nem értik, hogy kivételes tehetségét miért kell bizonygatnia a nézőknek, hiszen ő a mezőny egyik legjobban képzett énekese.

Nikolas zenei iskolát végzett, hangját és énektechnikáját tehát nem véletlenül dicséri a szakértő zsűri hétről hétre. A Hot! megtalálta a zenetanárokat, akiknek sokat köszönhet a galantai énekes.

Vegyétek meg a Hot! 49. számát és olvassátok el a teljes cikket.

Takács Nikolas: világsztár leszek!

Takács Nikolas miatt fogják a fejüket a szlovák Megasztár zsűritagjai. Az X-Faktor sztárja ugyanis néhány évvel ezelőtt még ott próbált betörni a poppiacra, de a döntnökök elutasították.
Takács Nikolas 2005-ben érkezett Magyarországra a szlovákiai Galántáról, hogy hazánkban próbáljon szerencsét. Mielőtt azonban átlépte volna a határt, adott még egy utolsó esélyt szülőhelyének: jelentkezett az ottani Megasztárba, ám nem volt túl nagy sikere.


Takács Nikolas: világsztár leszek!
Szlovákiában nem volt maradása, ott semmi sem sikerült neki
Fotó: Birton Szabolcs


– Az első szériája volt az ottani tehetségkutatónak, a SuperStarnak, én pedig az első válogatóig jutottam el. Oda, aholmár a zsűri dönthetett arról, ki jusson tovább. Engem azonban kiselejteztek, azt mondták, nem tudnak elképzelni, mint popsztárt. Nagyon rossz érzés volt, mert úgy éreztem, nem voltam rossz, az indok, amivel elutasítottak, viszont az volt! Azóta, azt hallottam, Szlovákiába is eljutott a híre, hogy az X-Faktorban hogyan szerepelek, az akkori zsűrinek pedig szemrehányást tettek miattam – mesélt nem túl kellemes élményeiről a kalapos énekes. – Csak az járt a fejemben, hogy Szlovákiában nincs esélyem, és mivel az utolsó lehetőség sem sikerült, Magyarországon próbáltam szerencsét.

Mi tagadás, jól döntött: magyarhonban kijárta az énekiskolát, énektanár lett belőle, sőt: bekerült a világ legnagyobb tehetségkutatójába, az X-Faktorba is, ahol sokkal jobban megbecsülik őt.

– Most már merek nagyot álmodni! Bárhogy is lesz, elterveztem, világsztár akarok lenni, ha öt éven belül, akkor úgy, ha tíz év alatt, azt sem bánom – mondta szombat délelőtt Nikolas, aki azonban polgári foglalkozását nem adná fel. – Továbbra is énektanár leszek, mert ott rengeteg tehetséges emberrel dolgozhatok együtt. Az X-Faktorba azonban nem térnék vissza tanítani. Esetleg mentorként, majd néhány év múlva, mikor már világsztárként ismernek – mosolyodott el az egyébként szerény Takács Nikolas. 



(borsonline.hu)

Takács Nicolas: marad a kalap!

Visszavonulót fújt Takács Nikolas! Az X-Faktor szlovákiai felfedezettje hiába mondta azt, hogy ha megnyeri a versenyt, leveszi a kalapját, visszavonta korábbi ígéretét. 


Takács Nikolast még nem láthatta a közönség fejfedő nélkül, sajátos stílusa kötelező kiegészítőivé váltak az egyedi kalapok, sapkák. A nézők minden adás alkalmával kíváncsian várják, hátha egyszer sapka nélkül láthatják kedvencüket, ám Nikolas eddig még nem szabadult meg a fejfedőtől.


Takács Nicolas: marad a kalap!
Takács Nikolas szerint életformájához tartozik, hogy mindig van valami a fején. Noha azt ígérte, ha megnyeri a versenyt, leveszi a kalapot, meggondolta magát
Fotó: Birton Szabolcs


Noha korábban megígérte, hogyha megnyeri az X-Faktort, ledobja a kalapot, de visszavonta a szavait.

– Meggondolatlan kijelentés volt részemről, hogyha megnyerem, akkor lehetséges, hogy megmutatom magam kalap nélkül. Azért nem akarom levenni, mert hozzám tartozik, és ez olyan, mintha más levetkőzne a színpadon. Nem is próbáltam még kilépni az utcára kalap vagy sapka nélkül, egyszerűen így vagyok önmagam. Nem szégyellek semmit, igen, kopaszodom, de nem ez az oka annak, hogy kalapot hordok. Egyszerűen ez egy stílus, egy életforma – árulta el a szlovákiai származású tehetség, aki már kisgyerekkora óta hord sapkákat. A jóképű énekes diákként a padban is fejfedőben ülte végig az órákat, még az iskolában sem volt hajlandó megszabadulni kiegészítőitől.

– Zeneiskolába jártam, ami nem volt olyan szigorú, a tanárok pedig tudták, hogy így érzem jól magam. Tisztáztam velük az elején, hogy ez nem tiszteletlenség, és nem akarom őket megsérteni – emlékezett vissza Nikolas, akinek a kalap csupán két éve található meg a repertoárjában, hiszen korábban sosem bukkant rá a megfelelő méretűre.

– Nagyon kicsi a fejem, és ezáltal mindig nagyok voltak a kalapok. A műsortól olyan sok mindent kaptam, hogy most már saját kalapkészítőm is van. Négy éve sokkal több kendőt hordtam, mint sapkát. Változik az ízlésem, jövőre nem tudom, mit fogok feltenni a fejemre, de most mindenesetre kalapidőszakom van – mondta az X-Faktor egyik esélyese, akin egész nap fejrevaló díszeleg. Elmondása szerint vannak nyári és téli sapkái is, és az évszakhoz megfelelően viseli azokat.

– Számomra egyáltalán nem kényelmetlen, az lenne furcsa, ha levenném. Hozzám nőtt – mondta Nikolas. Sokak szerint a fejfedős sztár státusz Magyarországon, már foglalt, hiszen Vujity Tvrtkót sem lehetett még soha sapka nélkül látni.

– Ő csak egyfajtát hord, és csak az hasonlít hozzá, aki rosszindulatú. Külföldön Justin Timberlake-et és Jackót sem hasonlítják senkihez, ez csak itt szokás – védte meg magát az énekes. 



(borsonline.hu)

4 milliót ér Nikolas szabadsága


BUDAPEST 
– Profi menedzsmentszerződése, indulófélben lévő karrierje, valamint érvényes lemezszerződése volt Takács Nikolasnak (24), az X-Faktor finalistájának, amikor jelentkezett  az RTL Klub tehetségkutatójába.
A szlovákiai énekes a G-Mega Music Produkcióval dolgozott, Nikolas azonban azzal, hogy jelentkezett az X-Faktorba, alaposan átvágta az őt felkaroló csapatot, akik milliókat öltek abba, hogy a fiú sikereket érjen el. Merthogy az X-Faktor sztárjainak lemezét előre meghatározott kiadó jelentetheti meg, amely még véletlenül sem az, ahová korábban aláírt a szlovákiai sztár. Persze úgy tűnik, a kereskedelmi csatorna sok pénzt remél Takács Nikolasból, így az énekest kivásárolták a megkötött szerződésből.
Úgy tudjuk, a megállapodást maga Nikolas írta alá, ám mivel ő – bevallása szerint – nem rendelkezik akkora összeggel, hogy rendezze a szerződésszegése után felmerült milliós költségeket, vagy a kereskedelmi csatorna, vagy egy menedzsercég fektetett be Nikolas karrierjébe.
Tény és való, minden valószínűség szerint megér ennyi pénzt Nikolasba fektetni, hiszen szakemberek szerint bőven megtérülhet ennek a többszöröse  is, annyira keresett lesz az elkövetkező időkben a tehetséges énekes.
Így üzletileg ugyan pont került a kínos ügy végére, az interneten több emberileg és etikailag megkérdőjelezhető információ található, amelyek korábban Nikolas a cég által üzemeltetett hivatalos honlapján is szerepeltek. Ezek szerint Takács Nikolas 2009. április 9-én kötött szerződést a G-Mega Music Produkcióval, amely hazánk egyik legnagyobb kiadójával, az mTonnal karöltve lemezszerződést is adott az énekesnek. Ezek után készült el első klipje Egy igaz szó címmel, amelyet három nyelven forgattak le. A cég honlapot, logót, profi fotósorozatot, autogramkártyákat finanszírozott a fiatalembernek, amely összességében a videóval közel 4 millió forintos befektetést jelentett.
Befutott. Most már nagyon értékes alany a lemezkiadóknak Takács Nikolas Fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Mindez azonban megváltozott, amikor márciusban Nikolas közölte a menedzsmenttel, hogy ő inkább visszamenne Szlovákiába, és ott próbálna meg érvényesülni.
„2010 májusában tudomásunkra jutott, hogy Nikolas, az érvényes és hatályban lévő GMega Musickal kötött kizárólagos menedzsmentszerződése ellenére jelentkezett az RTL Klub X-Faktor című műsorába, úgy, hogy erről a G-Mega Musicot és így kiadóját, az mTont sem tájékoztatta" – állt még pár hete a honlapon, a megállapodás előtt. – Megegyeztünk, és nem akarok erről többet beszélni – nyilatkozta szűkszavúan Kiss Gábor, a G-Mega Music művészeti vezetője, aki ennél többet nem kívánt hozzátenni a témához.
Blikk-információ

Hoppá! Az éhezéstől mentették meg az X-Faktor döntősét



Takács Nikolast Szekeres Adrien mentette meg nehéz helyzetéből, hiszen a Szlovákiából másfél éve hazánkba érkező énektanár a magával hozott hangfelvételével hiába kilincselt kiadótól kiadóig. Az énekesnő és férje felkarolta a súlyos megélhetési gondokkal küzdő Nikolast, aki ma már országos népszerűségnek örvend az X-Faktornak köszönhetően.

Ma már csak a napokban boltokba került Adventi koncert DVD-je emlékezteti Szekeres Adrient, hogy valaha együtt dolgozott az RTL Klub tehetségkutatójának felfedezettjével, Takács Nikolasszal. A kiadványban ugyanis duettet énekel a sráccal, akiben másfél évvel ezelőtt mindenkinél hamarabb fedezte fel azt a bizonyos X-Faktort. Amióta azonban a Szlovákiából érkező énektanár feladva a közös munkát, jelentkezett az életét megváltoztató show-ba, sem Adrien, sem pedig producer férje nem szívesen beszél egykori védencükről.

A Napi Ász azonban megtudta: ha az énekesnő nem vette volna szárnyai alá a fiatalembert, vélhetően már feladta volna álmait, hiszen meglehetősen rossz körülmények között tengette életét érkezését követően.

"Amikor Nikolas másfél éve Magyarországra érkezett, a reményen és a hangján kívül csupán egy általa énekelt dal hangfelvétele volt a vagyona. Amolyan szerencsét próbáló legkisebb legényként járta a várost, és kereste a lehetőséget. Kopogtatott szinte minden kiadónál, de sehol sem vették komolyan. Nehéz időszak volt ez számára, és már-már az alapvető létfenntartása is kérdésessé vált, amikor Adrien és férje személyében rátalált a szerencse" - árulta el a napilapnak Joós István, a Warner-Magneoton kiadó igazgatója, akihez a házaspáron keresztül jutott el Nikolas.

"Adrienék gyakorlatilag befogadták, és lehetőséget adtak számára, hogy megmutassa tehetségét a koncertjeiken is. Ennek ékes bizonyítéka az a DVD, amit még tavaly ilyenkor rögzítettek az adventi koncertkörúton" - fűzte hozzá a kiadóvezető.
 

(stop.hu)

Bemutatkozás!

Helló,sziasztok kedves oldal látogatok és Nikolas rajongók.

Nos kezdjük is. Sok hírt  és mégtöbb hírt láthattok.Majd megpróbálunk rakni fel videókat ha lehet és minden könnyebb lesz.


Miről is szól ez az oldal??
 Hát a nem régiben befejeződött X-faktor "ezüst érmeséről".
Nem kell neki szomorkodnia hiszen az álma valóra vált: "Szeretnék igaz énekes lenni"-mondta ezt Kb az X-faktor elött fél évvel. 


Róla szól az oldal      
  
Üdv:M.